Verzending & bezorging

Verzending

Wij zorgen ervoor dat onze pakketjes altijd een cadeautje zijn om uit te pakken. Heb je op werkdagen voor 21.00 uur besteld en zijn al jouw artikelen op voorraad, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ben je woonachtig in Nederland en bestel je tussen vrijdagavond 21.00 uur en zondag 17.00 uur, dan wordt je bestelling op zondagavond verzonden (niet mogelijk voor België). DHL doet er alles aan om jouw pakketje binnen 24 uur te bezorgen.

Track & Trace

Zodra jouw pakje in het sorteercentrum van DHL is aangekomen ontvangt je een email met daarin een Track & Trace code. Via deze Track & Trace code kun je de status van je pakketje volgen en zien wanneer het bij je wordt geleverd.

Bezorging

Je pakketje wordt als brievenbus of pakketpost door DHL verzonden.

Het bezorgen van je pakketje bij een DHL Parcelshop is helaas niet mogelijk.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland & België

Voor de verzending van jouw bestelling vragen wij een vergoeding van €4,95. Shop jij voor 50 euro of meer? Dan sturen we jouw nieuwe items zelfs gratis naar je toe!

Verzendkosten Duitsland

Voor de verzending van uw bestelling vragen wij een vergoeding van €7,95. Shop jij voor 100 euro of meer? Dan sturen we jouw nieuwe items zelfs gratis naar je toe!