Sweet Jewellery
Winkelwagen
 

Sweet 3 Ringen Set Roze

€ 19,99

WAUW! Hoe gaaf zijn deze ringetjes. Ik kwam ze tegen tijdens de inkoop en dacht gelijk: die neem ik mee in alle kleuren haha! De ringetjes zijn gemaakt van elastiek en hebben daardoor 1 maat. We hebben per kleur een setje voor je gemaakt die bestaat uit 3 ringen. En iedere ring is anders waardoor ook weer ieder setje anders is. Er zitten ringen tussen met alleen maar gouden kralen, ringen met grote kralen, ringen met kleine kralen etc. Je kunt de ringen dragen om verschillende vingers, maar ook 2 of 3 ringen om 1 vinger. Je kunt eindeloos veel combinaties maken dus!

 
De ringen zijn gemaakt van stainless steel wat betekent dat ze tegen een stootje kunnen van water, parfum etc. Maar om er zo lang mogelijk van te genieten adviseer ik je om ze af te doen met douchen, zwemmen en handen wassen. 

Productomschrijving

Kleur:
Goud, roze 
LET OP! De kleuren van het item kunnen per foto van elkaar verschillen, omdat deze in diverse lichtinvalshoeken is gefotografeerd. Dit doen we om een zo realistisch mogelijk beeld voor jullie te creëren.

Materiaal:
Stainless Steel