Retourneren

Is het item wat je ontvangen hebt niet naar je zin? Jammer, maar dat kan gebeuren. Je kan het artikel + de pakbon (op eigen kosten) naar ons terug sturen. Je kan binnen 14 dagen na ontvangst je koopovereenkomst zonder opgave van reden ontbinden. Na de 14 dagen ontbindingstijd heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar het postadres van Sweet Jewellery. Heb je bij het afrekenen van je bestelling verzendkosten betaald? Dan worden de door jou betaalde verzendkosten vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd indien:

- het artikel is gewassen en/of gedragen

- u de voorgeschreven gebruiksinstructies van het artikel niet heeft opgevolgd

- het artikel beschadigd is

- het artikel te laat bij ons binnenkomt

LET OP! De pakbon moet meegezonden worden met je retour. Zonder pakbon kunnen wij niet achterhalen van wie het pakketje is.

Je kunt retouren opsturen naar:.

Sweet Jewellery

Bamendaweg 18

3319 GS Dordrecht

Het retourneren van je pakketje naar een DHL parcel shop is niet mogelijk.

Retourneren van een klacht: Heb je een item ontvangen die niet aan de juiste kwaliteit voldoet? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vermeld hierbij de volgende gegevens: jouw klacht, ordernummer en een foto van het item. Onze klantenservice zoekt vervolgens zo snel mogelijk naar een passende oplossing.