Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

Privacy- en cookiebeleid

Sweet Jewellery, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.sweetjewellery.nl
Stationsweg 102
3311JW Dordrecht
078-6459647

W.C. Sturrus is de Functionaris Gegevensbescherming van Sweet Jewellery.
Zij is te bereiken via info@sweetjewellery.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken: 

Sweet Jewellery verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

       ♡  Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
       ♡  Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via klantenservice@sweetjewellery.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken


Sweet Jewellery verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

♡   Geautomatiseerde besluitvorming.
 ♡   Sweet Jewellery neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sweet Jewellery) tussen zit.

Hoelang we persoonsgegevens bewaren:

       ♡   Sweet Jewellery bewaart de gegevens die je met ons hebt gedeeld nooit langer dan nodig is voor het verwerken van je order of het bieden van service na je aankoop.
       ♡   Sommige informatie zijn wij verplicht om tot 7 jaar te bewaren voor onze Belasting aangiftes.
       ♡   Heb je al twee jaar niks bij ons bestelt? Dan verwijderen wij jouw account.

Delen van persoonsgegevens met derden:

       ♡   Sweet Jewellery kan jouw gegevens delen met partners die zich bezighouden met het verbeteren van onze website of service. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om je gerichte aanbiedingen te doen op een later tijdstip.
       ♡   Je gegevens worden door ons niet verkocht aan andere bedrijven.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

       ♡   Sweet Jewellery gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
       ♡   Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.
       ♡   Sweet Jewellery gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen er voor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.
       ♡   Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bij houden zodat we op maat gemaakte contenten advertenties kunnen aanbieden.
       ♡   Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
       ♡  Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
       ♡  Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browserverwijderen.
       ♡  Zie voor een toelichting:https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

       ♡  Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien,te corrigeren of te verwijderen.
       ♡  Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sweet Jewellery en heb je het  recht op gegevens overdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou  genoemde organisatie, te sturen.
       ♡  Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens  sturen naar klantenservice@sweetjewellery.nl.
       ♡  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
       ♡  We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
       ♡  Sweet Jewellery wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
       ♡  Dat kan via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

       ♡  Sweet Jewellery neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies,onbevoegde toegang,ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
       ♡  Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via klantenservice@sweetjewellery.nl met de volgende  gegevens:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Sweet Jewellery analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw
voorkeuren.
- Sweet Jewellery verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Sweet Jewellery bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

       ♡  Sweet Jewellery bewaart alle bovenstaande informatie om de service te kunnen bieden die je van een webshop verwacht.
       ♡  Zo hebben we je contactgegevens en adresgegevens nodig om contact met je op te kunnen nemen als er een probleem of vraag is en bewaren we je bankrekeningnummer om te kijken of je betaling binnen is  gekomen of voor het retour sturen van geld wanneer je een product retourneert. Deze informatie bewaren we tot twee jaar na je laatste aankoop.
       ♡  Sweet Jewellery verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
       ♡  Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.
       ♡  Sweet Jewellery blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
       ♡  Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. 
       ♡  Hieronder een voorbeeld: 

[ Cookie:GooglyAnalytics Naam: _utma Functie:Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn:2 jaar ]