Samenwerkingen

Influencers:

Ben jij een fashion blogger ? Online influencer ? En past jouw Social media strategie naadloos aan op die van ons?

Past jouw blog bij Sweet Jewellery? Heb je meer dan 7.000 volgers op  Instagram of een website met meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand?

Én wil je een leuke samenwerking met Sweet Jewellery?

Stuur dan direct een mailtje naar larry@sweetjewellery.nl.

----------------------------------------------------------------------------

Bedrijven:

Voor alle bedrijven die zich kunnen vinden in onze manier van werken! En die een samenwerking zien die alleen maar winnaars kent!

Wij hebben een breed bereik op Social media en heel veel unieke bezoekers op onze website!

Heb je zelf een webshop en heb je interesse in het gebruik van onze professionele foto’s? Wij helpen je graag op weg! Ons professionele team van visagisten, fotograaf en designers kunnen ofwel onze eigen foto’s naar jouw wensen aanpassen of een complete eigen shoot voor je realiseren.

Onze basisprijzen zijn:

450 euro per foto inclusief licentie voor 1 jaar, startend vanaf de dag van aankoop. Hiervoor kan je de foto’s gebruiken voor zowel offline als online gebruik. Uitsluitend op je eigen website, social media of advertenties.

Bij gebruik van onze uitingen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Bij aankoop van 10 foto’s krijg je 15% korting. En als je nóg meer foto’s wil afnemen of laten maken, dan maken we graag een voorstel op maat voor je met nog hogere kortingen! Mailen kan naar: larry@sweetjewellery.nl

Het auteursrecht van de website Sweet Jewellery wordt uitdrukkelijk voorbehouden aan Sweet Jewellery. Niets van deze website mag, op welke wijze dan ook, worden gekopieerd of gebruikt door derden zonder toestemming van Sweet Jewellery. Het auteursrecht van alle foto's, portretten en social media uitingen is uitdrukkelijk voorbehouden en eigendom van Sweet Jewellery. Bij misbruik van onze foto's, portretten en social media uitingen, zullen wij u kosten in rekening brengen voor het gebruik. De kosten voor het gebruik betreft de hoogte van de licentievergoeding die normaliter zou zijn betaalt, na het sluiten van een rechtsgeldige licentieovereenkomst. Daarnaast kunnen bijkomende kosten worden gevorderd, indien Sweet Jewellery haar persoonlijke- alsook morele rechten worden geschonden. Hieronder wordt onder andere (doch niet limitatief) verstaan het verminken van foto's, alsook het gebruik maken van materiaal zonder naamsvermelding. Voor het bepalen van de hoogte van de vergoeding, hanteert Sweet Jewellery de algemene voorwaarden van Dupho in deze

----------------------------------------------------------------------------

Pers & Media:

Ziet u kansen om een win win situatie te creëren ?

Stuur dan direct een mailtje naar larry@sweetjewellery.nl.

Liefs,
Willemijn & Team Sweet Jewellery