Sweet Jewellery
Winkelwagen
 


Willemijn is de eigenaresse van Sweet Jewellery! Een webshop waar je hele leuke setjes kan shoppen. Een leuk setje is natuurlijk niet het enige belangrijke, maar je moet je er ook comfortabel in kunnen bewegen! Willemijn reist wat af naar Italië en Frankrijk om mooie leuke outfits voor je samen te stellen, waar je je mooi en zelfverzekerd in voelt. En als mama of mama to be word je niet vergeten! Wanneer er een perfect Sweet item is voor jou, laat Willemijn dit gelijk weten via Facebook & Instagram.

Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept! De meeste items hebben bij ons een PRE-ORDER data. We hanteren dus bewust een andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben 3 x per week een nieuwe (beperkte) collectie. Wij denken graag aan het milieu en werken daarom dus met PRE-ORDERS. Dit om gigantische voorraden te voorkomen.

Een PRE-ORDER data wilt zeggen dat de items die je besteld hebt, rond deze data bij ons binnen komen. Daarna pakken de meiden dit met liefde zo snel mogelijk in en sturen we het leuke pakketje naar je op! Dit is meestal 1 a 2 dagen later! Zodra het pakketje ons pand verlaat krijg je een track en trace code via de mail, zodat je het pakketje kan volgen tot aan de bezorging!

Op maandag, woensdag en vrijdag komen de nieuwe collecties om 19:00 uur online! Hier promoten we altijd op tijd voor via Facebook & Instagram, met de tip om er echt om 19:00 uur bij te zijn. De meeste collecties hebben een beperkte voorraad en deze zijn erg gewild, omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Dus volg je ons al op social media? Dan mis je niks en ben je als eerste op de hoogte van de komende collecties! Onze collecties zijn binnen 36 uur offline, dus twijfel niet te lang over dat leuke Sweet vest. En mocht je nog vragen hebben over de maatvoering of wil je stylingtips? Dan zit ons social media team klaar om je verder te helpen. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen.

Momenteel reist Willemijn door Europa op zoek naar de leukste items die passen bij de trends van nu. Daarnaast zorgt Willemijn ervoor dat deze items gemakkelijk met elkaar gemixt kunnen worden om jouw favoriete look te creëren. Sweet Jewellery is nu een webshop met een snel wisselende collectie (3 wekelijks) die voor veel dames heel veel shopplezier geeft.

 

 


Team van Sweet Jewellery:

We zijn een team van 20 enthousiaste mensen, die met hart en ziel werken voor ons bedrijf en onze klanten. Willemijn, Marielle, Stephanie en Rebekka zorgen voor de grafische vormgeving en bestoken jullie op onze social media platforms met mooie posts. Marielle werkt iedere week hard aan de nieuwe collectie, om die in al onze systemen te zetten en te voorzien van de juiste teksten en de namen! Corine zit klaar om de telefoon op te nemen en de vele berichtjes op alle social platforms en e-mails te beantwoorden, daarnaast verzorgt Carola de klachtafhandeling en jullie retouren. Willemijn springt dagelijks als vliegende keepster in waar ze kan en reist tussendoor Europa rond met James & Chrisje en manlief Jamie, op zoek naar de leukste en nieuwste items. Hiernaast hebben we onze manager Larry voor structuur, orde en een goede Pep-talk op zijn tijd  Daarnaast werkt heel team Sweet Jewellery tot diep in de avond door om al jullie pakketjes in te pakken als ware cadeautjes en klaar te maken voor verzending! En dat allemaal in ons eigen magazijn, waar Cindy,  Esther, Christa, Lisa, Annemarte, Maurine, Noren, Danielle en onze lieve stagaire Lisa van jullie pakketje een Cadeautje maken! En.. niet te vergeten onze externe ICT hulp bij problemen zoals "de website loopt vast. PANIEK!!!".

Boven alles zijn we een klein, ijzersterk team. Schuilend onder het "Sweet" sausje, maar pittig in de kern. We dragen samen de taken om alles soepel te laten verlopen en JOU altijd blij en tevreden te maken! Wegens samenwerkingen met externe partijen, zoals leveranciers of transportbedrijven, kunnen we niet altijd direct verklaren waarom iets niet lukte. Wel gaan we er altijd vol gas achteraan, net zolang tot we het hebben uitgezocht. We blijven groeien, in kantoor, aantallen, locatie en ruimte. Ook in ervaring met de wensen en / of tips van de consument, en in het behouden en sterker maken van ons ijverige team SUPER vrouwen! Als een intiem kantoor van dames zijn wij persoonlijk betrokken bij ELKE order en het verloop hiervan, zowel de complimenteuze als de kritische reacties op onze collectie. We proberen er te zijn om u als klant altijd te laten weten dat u gehoord, begrepen, geholpen en tevredengesteld wordt. De klant is koning, zo luid het spreekwoord.

Jullie zijn onze koninginnen, prinsessen en keizerinnen. ❤
 

Maatschappelijke Verantwoording:

Heel bewust hebben wij gekeken naar hoe wij als webshop, onze maatschappij kunnen dienen en iets terug kunnen doen. Sinds een aantal jaren werken we daarom met Pre-Orders, dit betekent dat wij alleen produceren wat er verkocht is. Op deze manier hebben we geen overproductie en leveren we alleen de vraag. We zijn gestart met het sponsoren van de lokale kledingbank in Dordrecht. Helaas zijn te veel gezinnen hier van afhankelijk. Wij doneren oude collecties aan de kledingbank, waar zij de dames die daar komen, in het nieuw kunnen steken. We proberen over al onze stappen goed na te denken, om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk onze bedrijfsbeslissingen te nemen. Wij denken na over hoe wij onze klanten nog beter van informatie kunnen voorzien, zodat het retourpercentage nog meer afneemt. Wij creëren al setjes, in de vorm van onze "Shop The Look" om minder losse producten te verzenden. Zo proberen wij op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien.Onze Bezorgdienst DHL, is voorloper op het gebied van electrisch rijden en mileu-vriendelijk ondernemen. Wij werken alleen maar met partners uit de EU, dit doen wij bewust om zomin mogelijk CO2 uit te stoten en onze kleding vrij te houden van verkeerde arbeidsomstandigheden. We streven na een nagenoeg Paperless office te hebben, om ook hierin mee te denken met het Milieu. Ons Nieuwe bedrijfspand is gasloos en helemaal klaar voor de transitie met een warmtepomp en vloerverwarming.

Veel shopplezier!

Lieve groetjes, Willemijn & Team Sweet Jewellery

P.S. Volg ons op Facebook & Instagram voor styling tips!

Of volg Willemijn zelf op Instagram  ♡ Bekijk hier haar persoonlijke Instagram @willemijn.sweetjewellery