Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

Over ons

Geschiedenis:

Willemijn, de eigenaresse van Sweet Jewellery is op 13 december 2013 gestart met de webshop Sweet Jewellery. In 2013 begon zij met het verkopen van zelfgemaakte sieraden. Ze reed stad en land af en verkocht sieraden op de leukste braderieën. Niet alleen de sieraden werden een groot succes, maar ook de steeds wisselende kleding collectie die Willemijn meenam. Willemijn besloot te stoppen met het bezoeken van de braderieën en zichzelf te focussen op de webshop, die iedere maand weer verder groeide.

Momenteel reist Willemijn heel Europa door opzoek naar de leukste items die passen bij de trends van nu. Daarnaast zorgt Willemijn ervoor dat deze items gemakkelijk met elkaar gemixt kunnen worden om jouw favoriete look te creëren.
Sweet Jewellery is nu een webshop met een snel wisselende collectie ( 2 wekelijks ) die voor veel dames heel veel shopplezier geeft.

Sweet Jewellery vandaag de dag:

Sweet Jewellery groeit enorm, waarmee we vinden dat het tijd is om vanuit ons team wat helderheid te scheppen over herhaaldelijke vraagstukken. Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept, namelijk dat JIJ iets gelimiteerd kunt kopen. We hanteren een bewuste en andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben 2 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met de tip om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (dinsdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met de tip om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat.

Team van Sweet Jewellery:

We zijn een team van 11 enthousiaste mensen, die met hart en ziel werken voor het bedrijf en onze klanten. Ingrid zet de modellen wekelijks op de foto met de nieuwe collectie en bewerkt deze foto’s voor onze website. Marloeke gaat iedere week mee om onze modellen te stijlen en voorziet ons van alle maatadviezen van de kleding. Lotte zorgt voor de grafische vormgeving en bestookt jullie op onze social media platforms met mooie posts. Danielle werkt iedere week hard aan de nieuwe collectie, om die in al onze systemen te zetten en te voorzien van de juiste teksten en de namen! Sandra, Corine en Tatum werken in een dagelijks duo, om de telefoon op te nemen en de vele berichtjes op alle social platforms en e-mails te beantwoorden, daarnaast verzorgen zij de klachtafhandeling en de communicatie met ons magazijn. Willemijn springt dagelijks als vliegende keepster in waar ze kan en reist tussendoor Europa rond met baby James en manlief, op zoek naar de leukste en  nieuwste items. Hiernaast hebben we onze manager Larry voor structuur, orde en soul-lifting lunchgerechten in ons vrouwen kippenhok. Held! En.. niet te vergeten onze  externe ICT hulp bij problemen zoals "de website loopt vast. PANIEK!!!" en onze Fulfilment partner die tot diep in de avond al onze pakketten klaar maken voor verzending!

Boven alles zijn we een klein, ijzersterk team. Schuilend onder het "Sweet" sausje, maar pittig in de kern. We dragen samen de taken om alles soepel te laten verlopen en JOU altijd blij en tevreden te maken! Wegens samenwerkingen met externe partijen, zoals leveranciers of transportbedrijven, kunnen we niet altijd direct verklaren waarom iets niet lukte. Wel gaan we er altijd vol gas achteraan, net zolang tot we het hebben uitgezocht. We blijven groeien, in kantoor, aantallen, locatie en ruimte. Ook in ervaring met de wensen en / of tips van de consument, en in het behouden en sterker maken van ons ijverige team SUPER vrouwen! We zitten met smart te wachten op de 2 dames die ons team komen versterken. Als een intiem kantoor van dames zijn wij persoonlijk betrokken  bij ELKE order en het verloop hiervan,  zowel de complimenteuze als de kritische reacties op onze collectie. We proberen er te zijn om u als klant altijd te laten weten dat u gehoord, begrepen, geholpen en tevredengesteld wordt. De klant is koning, zo luid het spreekwoord.

Jullie zijn onze koninginnen, prinsessen en keizerinnen. ❤

Veel shopplezier!

Lieve groetjes, Willemijn & Team Sweet Jewellery

P.S. volg jij Willemijn al op Instagram? Bekijk hier haar profiel @willemijn.sweetjewellery