Hey! Leuk dat je er bent. Veel shopplezier -X- Willemijn

Over ons
3 x per week een nieuwe collectie
illustration-2
Bij Sweet Jewellery maken we jouw shopervaring extra bijzonder! Zo laat Willemijn een dag van te voren alle sneak peeks van de nieuwste collectie zien. Dus volg ons op Instagram en/of Facebook en mis geen post of storie! Drie keer per week presenteren we met veel liefde een gloednieuwe (en natuurlijk beperkte) collectie. Op maandag, woensdag en vrijdag komt de collectie om 19:00 uur online. Dus zorg dat je op tijd klaar zit!!!

We geven je altijd een heads-up op Facebook & Instagram, en serieus, zet die wekker om er sharp om 19:00 uur bij te zijn! Als je ons al volgt op social media, loop je nooit achter en ben je als eerste op de hoogte van wat eraan komt. Willemijn vertelt je alles over de nieuwste collectie in onze stories. Onze collecties zijn binnen 36 uur offline, dus twijfel niet te lang over dat leuke Sweet item! 

Heb je vragen over de maatvoering of wil je stylingtips? Ons topteam op social media staat te popelen om je te helpen! Zo kunnen we je ook de maattabel alvast sturen, zodat je op tijd weet welke maat je kan gaan scoren!

Willemijn reist tussendoor ook nog door Europa, op jacht naar de mooiste items die perfect passen bij de nieuwste trends! Ze mixt en matcht ze zo, dat je moeiteloos je favoriete look kunt creëren. Bij Sweet Jewellery geven we om het milieu en de natuur. Daarom vinden we het belangrijk om bewuste keuzes te maken en een steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Benieuwd welke verantwoorde stappen wij nemen?
                                Lees dan verder!

Pre-order concept

Bij Sweet Jewellery geven we om het milieu en de natuur. Daarom vinden we het belangrijk om bewuste keuzes te maken en een steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Onze collecties hebben een PRE-ORDER data. Door te werken met PRE-ORDERS voorkomen we enorme voorraden en dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. Als je een item bestelt met een PRE-ORDER data, betekent dit dat jouw favoriete stukken rond die tijd bij ons aankomen.

Daarna pakken de meiden dit met liefde zo snel mogelijk in en sturen wij het leuke pakketje naar je op! Dit is meestal 1 a 3 werkdagen later!
Zodra het pakketje ons pand verlaat, krijg je een track en trace code via de mail, zodat je het pakketje kunt volgen tot aan de bezorging.

De items op onze website hebben bijna altijd een onbeperkte voorraad, maar dit is afhankelijk van hoeveel stof er nog beschikbaar is. Mocht er nog een ‘beperkt’ aantal kilometers stof beschikbaar zijn, dan heeft een item wel een bepaalde voorraad en kan deze wellicht al eerder uitverkocht zijn. Wanneer een nieuwe collectie online komt, kun je jouw favoriete item(s) lekker shoppen. Een nieuwe collectie blijft in principe 2 dagen online staan. Na deze 2 dagen, geven wij de bestelling door aan de leverancier en worden de items, uit die collectie, voor ons geproduceerd. Soms is het mogelijk om 2 bestellingen met een pre-order samen te laten voegen. Wil je graag meer weten? Lees dan verder!

Lees meer

Duurzaam pand

Bij Sweet Jewellery geven we om het milieu en de natuur. Daarom vinden we het belangrijk om bewuste keuzes te maken en een steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Benieuwd welke verantwoorde stappen wij nemen? Lees dan verder!

Wat zijn we trots op ons gezellige stekkie! Bij Sweet Jewellery hebben we dit pand helemaal groen en duurzaam ingericht. Geen gas meer hier, maar wel een dak vol met prachtige Sedum planten en een energielabel A+++. Ons bedrijfspand wordt verwarmd met een warmtepomp en vloerverwarming, dus in de winter zitten we er warmpjes bij!

Met ons groeiende team van 22 toppers is de sfeer hier altijd gezellig. We zijn helemaal klaar voor de toekomst en nemen elke beslissing met oog voor duurzaamheid. We denken goed na over hoe we onze klanten nóg beter kunnen informeren, zodat het retourpercentage nog verder afneemt. Samen maken we Sweet Jewellery elke dag een beetje groener!

Maatschappelijke verantwoording

Wist je dat we bij Sweet Jewellery heel bewust hebben nagedacht over hoe we onze maatschappij kunnen helpen? Al een aantal jaartjes werken we met iets super speciaals genaamd PRE-ORDERS! Wat houdt dat eigenlijk in? Nou, we produceren alleen maar wat er écht verkocht is. Zo voorkomen we overproductie en houden we onze wereld een beetje groener.

 

Onze vervoerders
dhl & postnl
illustration-2
Onze Bezorgdienst DHL, is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden en milieuvriendelijk ondernemen. Wij werken alleen met partners uit de EU. Dit doen wij bewust om zo min mogelijk CO2 uit te stoten en onze kleding vrij te houden van onjuiste arbeidsomstandigheden. Maar sinds een tijdje kan je ook kiezen voor PostNL! Ook zij werken hard aan duurzame diensten zoals het rijden met elektrische vrachtwagens! Of misschien komt de bezorger straks wel met de fiets je pakketje brengen!


Ook leuk voor jou!

illustration-2
Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Haarelastiekjes
6 Stuks Bruin
€ 8,99
Willemijn
Onderrokje Zand
v.a. € 19,99
Meia
Vest Beige
v.a. € 39,99
Willemijn
Onderrokje Zwart
v.a. € 19,99
Saartje
Musthave🥰
Top Kant Kobalt
v.a. € 19,99
Jessa
Onderjurk Zwart
v.a. € 29,99
Jessa
Onderjurk Zand
v.a. € 29,99
Nova
Musthave🥰
Jurk Met Riem Zwart
v.a. € 0,00
Saartje
Top Kant Lila
v.a. € 19,99
Giftcard € 75,-
€ 75,00