Sweet Jewellery
Winkelwagen
 

Over ons

Geschiedenis:

Willemijn, de eigenaresse van Sweet Jewellery is op 13 december 2013 gestart met de webshop Sweet Jewellery. In 2013 begon zij met het verkopen van zelfgemaakte sieraden. Ze reed stad en land af en verkocht sieraden op de leukste braderieën. Niet alleen de sieraden werden een groot succes, maar ook de steeds wisselende kleding collectie die Willemijn meenam. Willemijn besloot te stoppen met het bezoeken van de braderieën en zichzelf te focussen op de webshop, die iedere maand weer verder groeide.

Momenteel reist Willemijn door Europa opzoek naar de leukste items die passen bij de trends van nu. Daarnaast zorgt Willemijn ervoor dat deze items gemakkelijk met elkaar gemixt kunnen worden om jouw favoriete look te creëren.
Sweet Jewellery is nu een webshop met een snel wisselende collectie (3 wekelijks) die voor veel dames heel veel shopplezier geeft.

Sweet Jewellery vandaag de dag:

Sweet Jewellery groeit enorm, waarmee we vinden dat het tijd is om vanuit ons team wat helderheid te scheppen over herhaaldelijke vraagstukken. Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept, namelijk dat JIJ een leuk en comfortabel setje kunt kopen. We hanteren een bewuste en andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met de tip om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse "Limited." En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn binnen 36 uur offline. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, woensdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met de tip om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat. Wij werken met een PRE-ORDER, dit om overproductie te voorkomen. Wij hebben geen gigantische voorraden en denken veel aan het milieu.

Team van Sweet Jewellery:

We zijn een team van 22 enthousiaste mensen, die met hart en ziel werken voor ons bedrijf en onze klanten. Willemijn, Marielle, Stephanie en Fleur zorgen voor de grafische vormgeving en bestoken jullie op onze social media platforms met mooie posts. Marielle werkt iedere week hard aan de nieuwe collectie, om die in al onze systemen te zetten en te voorzien van de juiste teksten en de namen! Corine en Carola zitten klaar om de telefoon op te nemen en de vele berichtjes op alle social platforms en e-mails te beantwoorden, daarnaast verzorgt Linda de klachtafhandeling en jullie retouren. Willemijn springt dagelijks als vliegende keepster in waar ze kan en reist tussendoor Europa rond met James & Chrisje en manlief Jamie, op zoek naar de leukste en nieuwste items. Hiernaast hebben we onze manager Larry voor structuur, orde en een goede Pep-talk op zijn tijd. Morina verzorgt soul-lifting lunchgerechten in ons vrouwen kippenhok en houdt dit hok lekker schoon voor ons!  En.. niet te vergeten onze externe ICT hulp bij problemen zoals "de website loopt vast. PANIEK!!!". Daarnaast werkt heel team Sweet Jewellery tot diep in de avond door om al jullie pakketjes in te pakken als ware cadeautjes en klaar te maken voor verzending! En dat allemaal in ons eigen magazijn, waar Tamara, Cindy, Amanda, Esther, Christa, Lisa, Annemarte en Maurine van jullie pakketje een Cadeautje maken! 

Boven alles zijn we een klein, ijzersterk team. Schuilend onder het "Sweet" sausje, maar pittig in de kern. We dragen samen de taken om alles soepel te laten verlopen en JOU altijd blij en tevreden te maken! Wegens samenwerkingen met externe partijen, zoals leveranciers of transportbedrijven, kunnen we niet altijd direct verklaren waarom iets niet lukte. Wel gaan we er altijd vol gas achteraan, net zolang tot we het hebben uitgezocht. We blijven groeien, in kantoor, aantallen, locatie en ruimte. Ook in ervaring met de wensen en / of tips van de consument, en in het behouden en sterker maken van ons ijverige team SUPER vrouwen! Als een intiem kantoor van dames zijn wij persoonlijk betrokken bij ELKE order en het verloop hiervan, zowel de complimenteuze als de kritische reacties op onze collectie. We proberen er te zijn om u als klant altijd te laten weten dat u gehoord, begrepen, geholpen en tevredengesteld wordt. De klant is koning, zo luid het spreekwoord.

Jullie zijn onze koninginnen, prinsessen en keizerinnen. ❤
 

Maatschappelijke Verantwoording:

Heel bewust hebben wij gekeken naar hoe wij als webshop, onze maatschappij kunnen dienen en iets terug kunnen doen. Sinds een aantal jaren werken we daarom met Pre-Orders, dit betekent dat wij alleen produceren wat er verkocht is. Op deze manier hebben we geen overproductie en leveren we alleen de vraag. We zijn gestart met het sponsoren van de lokale kledingbank in Dordrecht. Helaas zijn te veel gezinnen hier van afhankelijk. Wij doneren oude collecties aan de kledingbank, waar zij de dames die daar komen, in het nieuw kunnen steken. We proberen over al onze stappen goed na te denken, om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk onze bedrijfsbeslissingen te nemen. Wij denken na over hoe wij onze klanten nog beter van informatie kunnen voorzien, zodat het retourpercentage nog meer afneemt. Wij creëren al setjes, in de vorm van onze "Shop The Look" om minder losse producten te verzenden. Zo proberen wij op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien.Onze Bezorgdienst DHL, is voorloper op het gebied van electrisch rijden en mileu-vriendelijk ondernemen. Wij werken alleen maar met partners uit de EU, dit doen wij bewust om zomin mogelijk CO2 uit te stoten en onze kleding vrij te houden van verkeerde arbeidsomstandigheden. We streven na een nagenoeg Paperless office te hebben, om ook hierin mee te denken met het Milieu. Ons Nieuwe bedrijfspand is gasloos en helemaal klaar voor de transitie met een warmtepomp en vloerverwarming.

Veel shopplezier!

Lieve groetjes, Willemijn & Team Sweet Jewellery

P.S. Volg ons op Facebook & Instagram voor styling tips!

Of volg Willemijn zelf op Instagram  ♡ Bekijk hier haar persoonlijke Instagram @willemijn.sweetjewellery