Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

Linda | Tas Groen

€ 49,99

Willemijn is 1.68m lang en draagt de tas bij al onze nieuwe items! 

Productomschrijving

Waarom je dit item echt moet hebben:
Omdat een vrouw nooit genoeg tassen heeft en deze echt fantastisch is ;) Niet alleen door de kleur maar ook door het formaat. De tas is namelijk mega fijn om even mee te nemen als je een boodschap gaat doen, maar kan ook super leuk bij een mooie nette outfit. Al met al is deze tas een echte musthave! 

Kleur:
Groen en bruin

Over de stof:
De stof van de tas is redelijk stevig, maar wel zacht en fijn wendbaar.

Details:
De tas heeft een krokodillenprint en bruine hengsels, dit zorgt voor een leuk speels effect. De tas kun je sluiten door middel van de rits en aan de binnenkant zit een heel fijn vakje voor je bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee. 

Stijladvies bij deze tas:
Door de groene kleur is deze tas helemaal perfect voor dit seizoen. Draag de tas bij onze stoere nieuwe Niek jeans en Eefje jassen. De tas is in ieder geval een echte eyecatcher. 

In de kledingkast van:
Willemijn, Eva, Sigrit, Dana en Linda

Maatvoering:
De tas is 35cm breed, 27m hoog en de hengsel zijn 53cm lang

Materiaal:
100% leer

Sweet onderhoudstip:
Dit item is gemaakt van 100% leer. Graag willen we je erop wijzen dat dit materiaal gevoelig is voor het opnemen van vocht, vuil én oliën.  Wij adviseren daarom om de tas vóór gebruik te behandelen met een daarvoor geschikte spray, om het materiaal te beschermen tegen vocht en vuil.

Spray het product regelmatig in en houd hierbij zo’n 20 cm afstand. Spray vooral niet teveel! Je kunt het item beter regelmatig licht insprayen, dan één keer teveel sprayen.