Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

Jollein | Zomerslaapzak Octopus Grijs

Productomschrijving

Een goede slaapzak is onmisbaar voor een goede nachtrust. Maar wat doe je in de zomer en het dus buiten én ook in de babykamer warm is?

Jollein heeft daarom een zomerslaapzak ontwikkeld, waardoor je kindje het geborgen gevoel blijft houden, maar deze is dan wel gemaakt van een luchtige en ademende stof. Zo raakt je kindje niet oververhit en kan het heerlijk wegdromen.

De slaapzak heeft een stevige rits, welke iets boven de onderkant van de slaapzak begint. Het halslipje beschermt de zachte babyhuid tegen irritatie.

De slaapzak heeft een mooie grijze kleur en een vrolijke print van octopussen! In deze serie hebben wij ook nog hele leuke accessoires verkrijgbaar en zijn daarom leuk om het bedje en de babykamer mee aan te kleden.

De slaapzak is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes (70 cm, 90 cm en 110 cm) en groeit dus mee met jouw kindje! Zo fijn!

De Jollein zomerslaapzak Octopus is gemaakt van 100% katoen en heeft een TOG-waarde van 0.6.

Wasadvies:
Dit product mag gewassen worden op een temperatuur van maximaal 40 graden, je mag het product strijken, maar het mag niet in de droger! Lees voor het wassen altijd de wasinstructies op het waslabel!

De Jollein Zomerslaapzak Octopus is ook verkrijgbaar in de kleur roze.

SHop the look

Jollein | Zomerslaapzak Octopus Grijs Jollein | Zomerslaapzak Octopus Grijs
Jollein | T-shirt Octopus Grijs Jollein | T-shirt Octopus Grijs
Special price € 5,20 Normale prijs € 12,95