Haarstyling

3 producten

producten per pagina

3 producten

producten per pagina

En naast deze WAANZINNIGE haarstyling producten kan je je look helemaal compleet maken met hele leuke haarclips! Maar ik heb ook een super leuke badjas voor je gescoord in het roze en in het zwart! Heerlijk om aan te doen wanneer aan de slag gaat met je haar!

En we hebben een speciale aanbieding voor je! De STAPELKORTING! Wanneer je 2 haarstyling producten koopt, krijg je 10% korting en bij 3 stuks of meer krijg je 15% korting!
LET OP: De korting geldt alleen op de hairstyling producten.

Omdat we bij Sweet Jewellery een iets ander concept hebben dan bij grote massa-webshops wil ik jullie even kort uitleggen hoe het bij ons werkt met betrekking tot de collecties.
Iedere week hebben we bij Sweet Jewellery 3 nieuwe collecties en alle items hebben een PRE-ORDER data. Wij werken met een PRE-ORDER, dit om overproductie te voorkomen. Wij denken graag aan het milieu en zo voorkomen we gigantische voorraden.

Een PRE-ORDER data wilt zeggen dat de items die je besteld hebt, rond deze data bij ons binnen komen. Daarna pakken de meiden dit met liefde zo snel mogelijk in en sturen we het leuke pakketje naar je op! Dit is meestal 1 a 2 dagen later!

De collectiedagen zijn altijd op maandag, woensdag en vrijdag.
De nieuwe items staan klokslag 19.00 uur in de shop. Onze collecties zijn beperkt en altijd binnen 36 uur uitverkocht.

 

Shopse! X

Lieve groetjes,
Willemijn en team Sweet Jewellery