Sweet Jewellery
Winkelwagen
 

Giftcard € 75,-

€ 75,00

Giftcard € 75,-

Productomschrijving

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau om je bestie te verrassen? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale oplossing voor jou: onze fantastische giftcards! We hebben maar liefst vier verschillende prijzen waaruit je kunt kiezen. Met deze giftcards kun je jezelf trakteren op alles wat je hartje begeert in onze geweldige webshop. Het beste nieuws? Je krijgt de giftcard in een super feestelijke envelop! Het is net alsof je een cadeautje opent.

We moeten wel eerlijk zijn en zeggen dat je de giftcards in één keer gebruikt moeten worden. Je kunt het bedrag niet opsplitsen.
Maar maak je geen zorgen, er is altijd genoeg leuks te vinden in onze winkel. Oh, en vergeet niet dat je bij elke bestelling slechts één giftcard kunt gebruiken.

Dus waar wacht je nog op, beste vriendinnen? Grijp die giftcards, pak die feestelijke envelop en maak je klaar voor een shoppingavontuur vol plezier! Gebruik gewoon de code op de kaart en laat het winkelen beginnen. Jullie kunnen de giftcard volop benutten in onze geweldige webshop door simpelweg de code op de kaart te gebruiken.

Veel shopplezier!