Tops

Hey! Leuk dat je er bent. Veel shopplezier -X- Willemijn

24 producten

Positie
Bloesem
Truitje Zwart
v.a. € 44,99
Kaylee
Truitje met pofmouw beige
v.a. € 34,99
Kaylee
Truitje met pofmouw zwart
v.a. € 34,99
Nove
Zwangerschaps-proof🤰💗
Truitje Geruit Beige
v.a. € 39,99
Saartje | Top Kant Zwart
v.a. € 19,99
Eva
Topje Taupe
v.a. € 27,99
Eva
Topje Fuchsia
v.a. € 27,99
Eva
Topje Beige
v.a. € 27,99
Marit
Top Met Kraagje Roze
v.a. € 29,99
Lova
Top Kaki
v.a. € 39,99
Lova
Top Zwart
v.a. € 39,99
Lova
Top Camel
v.a. € 39,99
Camilla
Overslag Top Zwart Beige
v.a. € 29,99
Camilla
Overslag Top Turquoise Groen
v.a. € 29,99
Didi
Blouse Top Zwart Beige
v.a. € 29,99
Didi
Blouse Top Groen
v.a. € 29,99
illustration-1

Tops:

Bij Sweet Jewellery heb je een ruime keus aan tops! Wij hebben tops in diverse kleuren, printjes en maten. Tops mogen niet in je kledingkast ontbreken! Met tops kan je eindeloos combineren. Combineer met een stoere jeans en mooi vest of draag de top onder een jurkje. Een top kan je bij elke gelegenheid aan. 

Heb je een zakelijke afspraak? Combineer een top dan onder een mooie blazer en met een mooie rok. Dit kan zowel een basic top zijn als een top met een printje. Misschien een top met een leuke ruffle? Genoeg keuze voor een chique look!

Een date? Spannend! Ook voor een date is er genoeg keuze aan tops. Ga je voor een basic top? Of liever toch iets gewaagder en met een printje? Combineer de top met een mooie jeans en stoere boots voor een casual look, of combineer de top met een mooie rok en je bent ready to go!

Een feestje? Wanneer je lekker een avondje uitgaat, kan je het zo gek maken als je zelf wil! Wat dacht je van een glitter top? Of een top met een lekker fel kleurtje en een printje? Ga je liever voor wat minder opvallend? Dan heeft Sweet Jewellery ook genoeg keuze aan basic tops of tops met een subtiele touch. Je kan eindeloos combineren en je outfit precies stylen zoals jij dat fijn vindt!

Ga je lekker een dagje shoppen? Dan is niks fijner als een comfortabel zittende top! Basic of met een leuke print? Genoeg keuze! Combineer de top met een jeans en een fijn vest en je bent ready for shopping!

Voor elke gelegenheid kan je bij Sweet Jewellery slagen voor een geschikte top!

We wensen jou heel veel shopplezier! ♡ 

Liefs, Team Sweet Jewellery

illustration-2