Jassen

flower1 flower2
Hey! Leuk dat je er bent. Veel shopplezier -X- Willemijn

2 producten

Positie
Summer
Zomer Jasje Multi
v.a. € 49,99
Summer
Zomer Jasje Blauw Zand
v.a. € 49,99
illustration-1

Jassen:

Bij Sweet Jewellery heb je een ruime keus aan jassen! We hebben jassen in diverse kleuren, printjes en maten. Een jas mag niet ontbreken in je garderobe! Je hebt verschillende soorten jassen zoals: Winterjassen, zomerjassen, tussenjassen, bomberjacks, trendcoats enz. Voor elke gelegenheid kan je bij Sweet Jewellery terecht voor een geschikte jas! Net te koud zonder jas? En te warm voor een dikke jas? Dan zijn onze tussenjasjes perfect!

Winterjas: Wat is nou lekkerder dan een heerlijk warme winterjas met de koude dagen? Je hebt winterjassen in verschillende soorten en maten. Wat dacht je van een lekkere lange jas, zodat je ook nog warme benen hebt! Ideaal voor op de fiets en super trendy! Combineer met een leuke sjaal en je bent klaar voor je dag!

Zomerjas: Een zomerjasje mag niet in je kledingkast ontbreken! Heerlijk om te dragen als je dikke jas net te warm is, of als het zonder jas nog net te koud is. Jassen zijn eindeloos te combineren! Super leuk te combineren met een mooie sjaal!

Tussenjas: Een tussenjas mag niet in je kledingkast ontbreken! Een tussenjas is een perfect item voor in de herfst, waar het vaak nog te warm is voor je winterjas en te koud voor je zomerjas. Tussenjassen kan je eindeloos combineren en zowel sportief als netjes dragen! Combineer met een stoere jeans, of draag de jas over een jurkje voor een trendy look!

We wensen jou heel veel shopplezier! ♡

Liefs, Team Sweet Jewellery

illustration-2