Hoi! Heb jij een vraag?
Check dan even hieronder of het antwoord er al tussen staat, voordat je ons een berichtje stuurt. We willen je namelijk zo snel mogelijk helpen!

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Dat kan via de mail (klantenservice@sweetjewellery.nl) of bel naar 0180453835. We doen ons uiterste best om je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden en registreren jouw bericht onder een uniek nummer in ons systeem. Wacht even op onze reactie voordat je opnieuw contact opneemt via een ander kanaal, want dan kunnen we je sneller helpen. 

Wat is een PRE-ORDER?

Een PRE-ORDER item houdt in dat wij het item hebben besteld bij onze leverancier in een bepaalde hoeveelheid. Deze hoeveelheid wordt online gezet met de PRE-ORDER datum erbij. Deze datum geeft aan wanneer wij het Sweet item van onze leverancier binnen krijgen. Wanneer het Sweet item bij ons binnen is, wordt jouw pakketje zo snel mogelijk verzonden.

Wanneer wordt mijn pakketje verzonden?

Als je een PRE-ORDER hebt geplaatst, proberen we je pakketje met veel liefde zo snel mogelijk te verzenden zodra we het item binnen hebben.* DHL doet er alles aan om jouw pakketje de volgende dag te bezorgen.

*Je kunt de PRE-ORDER datum terugvinden in je orderbevestiging, achter de naam van het item.

Kan ik meerdere bestellingen samenvoegen?

Jazeker dat kan! Wanneer je 2 bestellingen met daarin een PRE-ORDER item hebt geplaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar klantenservice@sweetjewellery.nl
De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. LET OP! De PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. Bestellingen met sale-items kunnen niet worden samengevoegd. Wil je meer weten over PRE-ORDERS? Klik dan hier

Is er een fysieke Sweet Jewellery winkel? 

Nee, bij ons kun je alleen online shoppen via onze webshop. Wel organiseren wij maandelijks een Sweet Sample Sale waarin het mogelijk is om bij ons op kantoor de overige items van de collectie te shoppen. We delen de data van deze sales natuurlijk tijdig met jullie! Dus houd onze Facebook en/of Instagram in de gaten.

Mijn maat is niet meer beschikbaar, wat nu?

Wat super jammer, dat je maat er niet meer is! Als de gewenste maat niet meer beschikbaar is, of als je deze niet kunt toevoegen aan jouw winkelmandje, dan is de maat helaas uitverkocht. We doen ons best om de maten aan te vullen, maar we kunnen niet garanderen dat dit lukt. We raden je aan om onze social media goed in de gaten te houden voor eventuele aanvullingen! 

Kan ik betalen met cadeakaarten van bijvoorbeeld Fashioncheque, Fashion giftcard, VVV bon, etc.?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Maar we hebben wel onze eigen cadeaukaart! En die kan je hier shoppen.

Hoe kan ik mij Sweet Jewellery cadeaukaart gebruiken?

Hoe leuk is het om te weten dat je nu een Sweet Jewellery cadeaukaart hebt! Tijd om te shoppen en jezelf te trakteren op iets moois. Bij het afrekenen kun je de cadeaukaart eenvoudig gebruiken als kortingscode. En het beste nieuws: je hoeft niet te wachten op de volgende keer om de kaart te gebruiken, want je moet het volledige bedrag in één keer uitgeven. Houd er wel rekening mee dat er geen restwaarde op de kaart achterblijft. Ga dus lekker shoppen en maak gebruik van je cadeaukaart om jezelf te verwennen met een prachtig setje van Sweet Jewellery!

Wat is de status van mijn pakketje?

Wil je weten waar jouw pakketje uithangt? Geen zorgen! Je kunt de status van jouw pakketje gemakkelijk bekijken in jouw account en via de track en trace code. De code ontvang je zodra jouw pakketje ons magazijn verlaat en wordt overgedragen aan DHL. Ook krijg je via de mail een track en trace code, dus check zo nu en dan je mail.

Moet ik betalen voor het retourneren van mijn pakketje?

Wist je dat het retourneren van je pakketje super eenvoudig is? Hoewel de kosten voor het retourneren van je pakketje voor eigen rekening zijn, hebben we een handige gids voor je samengesteld met alle informatie die je nodig hebt. Klik hier om er meer over te lezen! Als je benieuwd bent waarom we deze kosten in rekening brengen, kun je ook een kijkje nemen op onze blog. We leggen het graag aan je uit. 

Kan ik mijn bestelde item nog omwisselen voor een ander item?

Helaas is het bij ons niet mogelijk om direct te ruilen. Door onze snelle verzending is dit in principe niet mogelijk. Bij elk Sweet item geven wij een maatadvies en zetten wij de afmetingen neer. Deze vind je in de productomschrijving onder het kopje: maatvoering. Het kan natuurlijk gebeuren dat de maat van het bestelde item toch niet helemaal goed is! Of dat je toch liever dat andere kleurtje had wilt bestellen, omdat die toch nét wat mooier zal staan!

Het ruilen van jouw bestelling is eigenlijk hetzelfde als het retourneren van het door jou bestelde Sweet item en er een nieuw Sweet item voor in de plaats bestellen. Het andere item kun je natuurlijk direct via de website bestellen! Bestel dit Sweet item dan snel! Want helaas kunnen wij door onze snel wisselende collecties jouw bestelling niet omzetten! Sorry! 

Kan ik mijn pakketje ook retourneren zonder het retourlabel?

Helaas is het niet mogelijk om jouw pakketje te retourneren zonder het retourlabel. Maar je kan het retourlabel ook laten scannen door het afgiftepunt of door de bezorger, wanneer je kiest voor de optie thuis laten ophalen. Maar maak je geen zorgen, het is super easy om jouw pakketje terug te sturen! Lees er hier alles over.

Als je het pakketje zonder retourlabel (digitaal of geprint) terugstuurt, kunnen wij niet garanderen dat jouw retour correct wordt verwerkt en kan het langer duren voordat je jouw geld terugkrijgt. Dus vergeet niet om het retourlabel te gebruiken en jouw pakketje met liefde terug te sturen.

Hoe verloopt de verwerking van mijn retourpakketje?

Als je je pakketje naar ons terugstuurt, komt het terecht in ons gezellige magazijn. Via Track & Trace houden we je op de hoogte van de status van je retourzending. Zodra het pakketje bij ons binnen is, kijken we het na om te zien of het aan onze retourvoorwaarden voldoet. Als alles in orde is, wordt het *aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugbetaald.

Zijn die vijf werkdagen voorbij en heb je het geld nog niet ontvangen? No worries! Neem even contact op met onze klantenservice en dan helpen de meiden je graag verder.

*LET OP: je krijgt het bedrag altijd terug op de manier waarop je het betaald hebt. Dus als je bijvoorbeeld met PayPal hebt betaald, komt het geld ook weer op je PayPal account terecht. En als je een kortingscode of cadeaukaart hebt gebruikt bij je bestelling, dan krijg je het bedrag terug in de vorm van een persoonlijke code.

Als je de gehele bestelling terugstuurt, krijg je ook de eventuele verzendkosten teruggestort op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Belangrijk om te weten: als jouw retourpakketje buiten de wettelijke termijnen valt, kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen en moet je opnieuw verzendkosten betalen om het terug te sturen.