Vesten Curvy

5 producten

producten per pagina

5 producten

producten per pagina

Vesten:

Bij Sweet Jewellery heb je een ruime keus aan vesten! Wij hebben vesten in diverse kleuren, printjes en maten. Een lekker comfortabel vest mag niet in je kledingkast ontbreken! Een vest is heerlijk voor in de winter als het buiten koud is en je thuis lekker op de bank kan kruipen met een heerlijk warm vest! Maar ook in de lente en zomer zijn vesten ideaal! Is het net te warm voor je jas? Dan kan je een vest perfect gebruiken als jasje! Combineer een vest met een leuke top en stoere jeans voor een trendy look of combineer een vest met een mooie jurk voor een avondje uit!

Willemijn, de eigenaresse van Sweet Jewellery reist heel Europa door op zoek naar de leukste items die passen bij de trends van nu. Daarnaast zorgt ze ervoor dat deze items gemakkelijk met elkaar gemixt kunnen worden om jouw favoriete look te creëren. Sweet Jewellery is dé webshop met een snel wisselende collectie ( 2 wekelijks ) die voor veel dames heel veel shopplezier geeft.

Doordeweeks worden de gemaakte bestellingen direct verzonden, wanneer deze vóór 23:30 gedaan zijn en indien deze op voorraad zijn. In de weekenden kun je tot 16:00 bestellen, dan heb je jouw pakketje maandag in huis! Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 bereikbaar. Op zaterdagen van 09:00 tot 17:00. Je kunt de klantenservice bereiken via telefoonnummer 078-6459647, via whatsapp op telefoonnummer 06-45890849, via het emailadres klantenservice@sweetjewellery.nl of via onze Facebook chat.

Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept, namelijk dat JIJ iets gelimiteerd kunt kopen. We hanteren een bewuste en andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben twee keer per week een nieuwe limited collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met de tip om er stipt 19:00 bij te zijn. Om deze sneak-peeks te zien kun je ons volgen op Facebook!

We zijn een klein, ijzersterk team, bestaand uit 11 medewerkers. Schuilend onder het "Sweet" sausje, maar pittig in de kern. We dragen samen de taken om alles soepel te laten verlopen en JOU altijd blij en tevreden te maken! We gaan altijd vol gas achter jouw vragen / commentaar en orders aan, net zolang tot we je tevreden hebben gesteld. We blijven groeien, in kantoor, aantallen, locatie en ruimte. Ook in ervaring met de wensen en / of tips van de consument, en in het behouden en sterker maken van ons ijverige team SUPER vrouwen!

We wensen jou heel veel shopplezier! ♡

Liefs, Team Sweet Jewellery