Truien Curvy

11 producten

producten per pagina

11 producten

producten per pagina

Truien:

Bij Sweet Jewellery heb je een ruime keus aan truien! Wij hebben truien in diverse kleuren, printjes en maten. Elke vrouw heeft wel zo’n heerlijke warme trui in haar kast hangen. Want wat is nou lekkerder dan met een heerlijke trui op de bank kruipen, bakje thee, reep chocola en een filmpje op terwijl het buiten koud is? Maar ook in de zomer is een trui een ideaal item! Heerlijk voor op de frissere zomeravonden als het net iets te fris is zonder jas. Een trui kan je ook eindeloos combineren! Combineer een trui bijvoorbeeld met een stoere jeans en een mooie sjaal voor een casual look.

Willemijn, de eigenaresse van Sweet Jewellery reist heel Europa door op zoek naar de leukste items die passen bij de trends van nu. Daarnaast zorgt ze ervoor dat deze items gemakkelijk met elkaar gemixt kunnen worden om jouw favoriete look te creëren. Sweet Jewellery is dé webshop met een snel wisselende collectie ( 2 wekelijks ) die voor veel dames heel veel shopplezier geeft.

Doordeweeks worden de gemaakte bestellingen direct verzonden, wanneer deze vóór 23:30 gedaan zijn en indien deze op voorraad zijn. In de weekenden kun je tot 16:00 bestellen, dan heb je jouw pakketje maandag in huis! Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 bereikbaar. Op zaterdagen van 09:00 tot 17:00. Je kunt de klantenservice bereiken via telefoonnummer 078-6459647, via whatsapp op telefoonnummer 06-45890849, via het emailadres klantenservice@sweetjewellery.nl of via onze Facebook chat.

Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept, namelijk dat JIJ iets gelimiteerd kunt kopen. We hanteren een bewuste en andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben twee keer per week een nieuwe limited collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met de tip om er stipt 19:00 bij te zijn. Om deze sneak-peeks te zien kun je ons volgen op Facebook!

We zijn een klein, ijzersterk team, bestaand uit 11 medewerkers. Schuilend onder het "Sweet" sausje, maar pittig in de kern. We dragen samen de taken om alles soepel te laten verlopen en JOU altijd blij en tevreden te maken! We gaan altijd vol gas achter jouw vragen / commentaar en orders aan, net zolang tot we je tevreden hebben gesteld. We blijven groeien, in kantoor, aantallen, locatie en ruimte. Ook in ervaring met de wensen en / of tips van de consument, en in het behouden en sterker maken van ons ijverige team SUPER vrouwen!

We wensen jou heel veel shopplezier! ♡

Liefs, Team Sweet Jewellery