Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

Bregje | Beige Tas PRE-ORDER 04-11

€ 49,99

Let op: de kleuren van de items kunnen kunnen soms een beetje verschillen per foto, omdat wij de items in verschillende lichtinvalshoeken fotograferen. Dit doen we om een zo realistisch mogelijk beeld voor jullie te creëren.

Productomschrijving

DIT ITEM IS EEN PRE-ORDER. WIJ VERWACHTEN DIT ITEM WOENSDAG 4 NOVEMBER TE ONTVANGEN VAN DE LEVERANCIER. LET OP! DEZE DATUM IS EEN RICHTLIJN, DIT KAN 1 OF 2 DAGEN AFWIJKEN. VRAGEN? LET US KNOW! JOUW BESTELLING WORDT VERZONDEN ZODRA ALLE ITEMS BIJ ONS BINNEN ZIJN.

JAAAAA! Deze tas is zó leuk! Ik was tijdens de inkoop al mega enthousiast en nu kan ik de tas ook eindelijk aan jullie laten zien! So happy! De print en kleur vind ik zo gaaf en dit geeft de tas zo'n stoere look!

De tas heeft een groot hengsel, waardoor je deze ook gemakkelijk over je schouder of crossbody kunt dragen. In de tas is ook meer dan genoeg ruimte. Zo heeft de tas een groot vak met nog een klein binnenvakje en een speciaal vakje voor je telefoon! Het vak is te sluiten door middel van de rits. De flap hangt er los overheen. Aan de achterkant zit nog een extra vakje met een rits. Genoeg opbergvakjes dus! 

Kleur: beige

Maat: One Size

Afmetingen:

 

One Size

Breedte

25

Lengte

31

Hengsel

119

Materiaal: 100% leer (suèdelook)