Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

SAMENWERKING MAMANL EN BUGABOO

17 november 2018

Een tijdje geleden is Willemijn een hele dag gevolgd door de cameraploeg van MamaNL! Van 's ochtends vroeg wakker worden met James, tot aan de vrijdagmiddag borrel op kantoor. Ook is Willemijn deze dag naar de kledingbank geweest en heeft ze nog gewandeld met baby James. Deze hele dag is vastgelegd door het team van MamaNL.

MamaNL is een inspiratieplatform voor mama's welke op zoek zijn naar balans. Als je naar de website van MamaNL gaat, vind je enorm veel inspiratie over hoe je dingen aan kunt pakken. Ook vind je er filmpjes en blogposts over vrouwelijke ondernemers. Willemijn wilde door dit allemaal bij elkaar heel graag de samenwerking met MamaNL aangaan.

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe Willemijn het toch allemaal doet? Een gezin hebben met een kleine en daarbij een succesvol bedrijf runnen. We krijgen vaak vragen over hoe ze dat toch doet? Willemijn geeft in dit filmpje antwoord op al deze vragen!!


Wij zijn super trots op Willemijn!!


Veel liefs,
Team Sweet Jewellery

Bekijk ook eens

MAATADVIES

26 oktober 2018

Ben jij benieuwd waarom er naast onze kledingstukken maten staan in centimeters? En waarom wij dit opmeten en noteren? Lees dan onze blog voor meer uitleg!

HOW TO STYLE - Laagjes

16 oktober 2018

Kun jij af en toe wel een STYLE-GUIDE gebruiken? Lees hier hoe je leuk kunt werken met laagjes in jouw outfit!