Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

Mijn dagelijkse make up routine!

20 april 2020

Hoi! :)

Het is alweer 2 weken geleden dat ik op Instagram mijn make-up vlog heb gezet. En heel leuk dat jullie daar zo enthousiast op hebben gereageerd. Nog steeds krijg ik iedere dag vragen over de producten die ik dagelijks gebruik. Dus ik heb besloten om ze in een klein overzicht te zetten inclusief linkjes naar het juiste product. 

Ik heb besloten om alles naar 1 winkel te verwijzen. Dit lijkt me makkelijker shoppen mocht je meer items willen kopen. 

FOUNDATION

Voordat ik mijn vlog op Instagram had gezet, kreeg ik werkelijk honderden vragen naar mijn foundation. Ik hou van een natuurlijke look, en jullie blijkbaar ook! :) Het kan lang zoeken zijn, maar als je eenmaal de juiste producten hebt gevonden is dat zo fijn. De foundation die ik al jaren gebruik is deze van Bobbi Brown in de kleur warm beige. Deze foundation heeft een spf 15. Wil je een stapje verder? Dan is deze foundation ook echt top! Een stukje duurder, maar met een verzorgende serum en spf 40. Hij stond op mijn verlanglijstje en ik heb deze gister gekregen voor mijn verjaardag. 

BRONZING POEDER

Ik ben gek op bronzing poeders, maar ze zijn ook gevaarlijk. Zoals ik in de vlog ook aangeef moet je een bronzing poeder niet op je hele gezicht aan brengen. In mijn vlog doe ik voor hoe je het beste je bronzing poeder aan kunt brengen in een 3 vorm. De bronzing poeder die ik nu gebruik was een limited edition en is helaas niet meer leverbaar. Maar deze van Dior in de kleur soft sunlight staat op mijn verlanglijstje. Je kunt beter een kleur te licht kopen en dubbel aanbrengen, dan dat je een te donkere kleur aanbrengt. 

BLUSH

Mijn favoriete blush van dit moment is de Dior Rouge Blush in de kleur Rayonnante. Een hele mooie, zachte kleur met een lichte highlight. 

HIGHLIGHT 

De beste highlight ever! ;) De highlight van Becca

OOG MAKE-UP

Ik ben al jaren fan van deze (goedkope) oogschaduw en gebruik werkelijk niks anders! En voor een leuk prijsje ook! 

Mijn favoriete mascara is deze van Chanel. 

LIPPENSTIFT 

1) L'Absolue Mademoiselle Shine Lipstick in de kleur Shine Bright

2) Extra lip tint in de kleur Bare Pink. Deze lippenstift mengt zich met de kleur van je eigen lippen, met als resultaat een kleur die niemand anders heeft!! 

WENKBRAUWEN

Voor het inkleuren van mijn wenkbrauwen gebruik ik My Brow Pencil van Benefit in de kleur Neutral Blonde. Daarna gebruik ik de Gimme Brow wenkbrauwgel. Bij iedere kleur laten ze een foto zien van een haarkleur wat erbij past. Zo weet je welke kleur voor jou geschikt is. 

KWASTEN

1) Bobbi Brown poeder kwast. Een flinke investering, maar ik heb deze kwast dan ook al iets van 7 jaar. Wil je graag een goedkopere kwast? Probeer deze dan van Clinique. Scheelt de helft en qua maat nog makkelijk mee te nemen ook!! 

2) Mac blush kwast voor het aanbrengen van je blush. 

3) Omdat je highlight weinig gebruikt, vind ik het zonde om er een dure kwast voor te kopen. Deze is dan ook prima! 

4) Met een eye blender kwast breng ik mijn oogschaduw op. 

5) Voor het uitvegen van mijn zwarte lijntje (met de oogschaduw van hierboven) gebruik ik een kleine oogschaduwvervager

6) Mijn foundation breng ik aan met de beauty blender. Vind je dit te duur? Probeer dan eerst een goedkopere variant. Ook meer dan prima! :) 

Het is belangrijk om je kwasten goed te onderhouden. Zo gaan je kwasten langer mee én het is goed voor de bacterien. 

Ik hoop dat je wat hebt aan bovenstaand overzicht. Mocht je mijn vlog gemist hebben, je kunt het hier bekijken! 

Liefs en tot de volgende keer! -XXX- 

Bekijk ook eens

Mijn dagelijkse haar routine!

15 april 2020

Hier vind je het overzicht van de haar producten die ik dagelijks gebruik.

Niet Langer Meer Gratis Retourneren

19 april 2019

Na een proefperiode van 6 maanden hebben wij besloten te stoppen met het Gratis Retourneren.