Sweet Jewellery
Winkelwagen
 

Mijn dagelijkse haar routine!

15 april 2020

WAUW! Wat een vragen naar aanleiding van mijn haar tutorial! ;) Ik heb alle vragen gebundeld en in onderstaand overzicht verwerkt. Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur me dan een berichtje op Instagram

Omdat je het nu helaas niet bij de kapper zelf kunt kopen, ben ik op zoek gegaan naar een winkel die alle producten online verkoopt. De prijzen lopen nogal uiteen dus ik ben gaan kijken naar een betrouwbare én goedkope webwinkel. En dat is deze

SHAMPOO

Ik krijg dagelijks vragen over de shampoo die ik gebruik. Ongeveer een jaar geleden ben ik overgestapt van een shampoo van de drogist, naar een shampoo van de kapper. En ik merk echt verschil. Ik gebruik 3 soorten shampoos en ik was mijn haar 2 x per week. Hierbij een overzicht + uitleg:

- Kerastase Resistance Bain Extentioniste shampoo én de conditioner van die lijn. Deze lijn heb ik geadviseerd gekregen omdat ik mijn haar wil laten groeien en deze lijn daar specifiek op is gericht. 

- Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet. Dit is echt de beste zilvershampoo die ik ooit heb gehad. Bij andere merken liet ik het minuten intrekken zonder resultaat. Bij deze shampoo moet je juist oppassen. Ik laat het maximaal een minuutje intrekken, anders is je haar gewoon wit/grijs. Ik gebruik de shampoo 1 x per week en soms, als het nodig is, een 2de keer. Ik gebruik na deze shampoo altijd bovenstaande conditioner voor extra verzorging. 

- Kerastase Soleil Bain Apres Solail is echt mijn favoriet op vakantie. Ik zwem altijd de hele dag door en draag nooit een pet of sjaaltje ter bescherming. Dus voordat ik in december naar Dubai ging, ben ik langs de kapper gegaan. Zij adviseerde deze aftersun shampoo en echt.. Die geur!!! Zó lekker! 

Nu ik dit zo aan het typen ben en de linkjes aan het toevoegen ben, ben ik echt verbaasd over de prijs. Ik betaal echt het dubbele normaal gesproken!! En als je ziet hoe lang je met de shampoo doet en wat het resultaat is, vind ik deze prijzen echt top! 

STYLING PRODUCTEN

De meeste vragen gingen over de creme die ik gebruik voordat ik mijn haar stijl. Het was even zoeken, maar ik heb de creme gevonden. En ook weer zo goedkoop hier! :) Sinds ik de Kerastase Resistance Ciment Thermique gebruik, lukt het me eindelijk om mijn haar te stijlen zoals de kapper dat doet. Zonder de creme lukt het dus totaal niet. Jarenlang heb ik ermee zitten rommelen en de uitkomst zat dus gewoon in deze tube haha! Ik gebruik deze creme ook op droog haar en het wordt absoluut niet vet. Dit heb ik wel altijd met een spray. 

Kunnen jullie mijn filmpje op Instagram nog herinneren? Het filmpje met de volume poeder? Nou, dat is dus de Redken Powder Grip Volumepoeder :) Daarna gebruik ik de Redken Wind Blown Finishing Spray. Het is geen haarspray, maar een luchtige spray met een geweldig resultaat. Je kunt het beste je hoofd voorover laten hangen en dan sprayen. Je haar schudden en je hebt een bos waar je u tegen zegt! En die geur is verslavend lekker!! 

TOOLS

Hierbij een overzicht van de borstels die ik gebruik: 

- Om mijn haar te borstelen gebruik ik al jaren de Tangle Teezer. Lijkt op een paardenborstel, maar je hebt je klitten er zo uit! 

- Babybliss PRO warme lucht borstel. Dit was toen ik de borstel kocht echt de allerbeste! Hij is er ook een maatje kleiner. 

- Chi stijltang. Dit is de stijltang die Tatum altijd gebruikt om mijn haar te krullen voor de fotoshoot. Het is in principe een stijltang, maar je maakt hier de beste krullen mee! 

- Wil je toch graag een krultang? Ik heb deze van José Eber. Je draait je pluk haar om de tang heen, houdt het 3 seconden vast en laat de krul dan los. Een snelle en fijne manier om je haar te krullen. Kijk alleen wel uit, ik heb me al meerdere keren verband aan de tang. Je krijgt er een handschoen bij, maar deze moet je echt om je mouwen doen. Ik heb dat dus een paar keer niet gedaan met als resultaat lelijke én pijnlijke brandplekken op mijn pols. 

MIJN HAARKLEUR

Mijn haarkleur is een mengelmoes van mijn eigen kleur, highlights en zilvershampoo. Ik heb geen idee welke kleur de kapper gebruikt voor mijn haar. 

ELASTIEKJES 

Om te voorkomen dat je zo'n vervelende knik krijgt in je haar, kun je het beste een ouderwetse wokkel dragen. Staan ook nog leuk om je pols :)

Bekijk ook eens

SWEET SAMPLE SALE 27-10

24 oktober 2023

Alles wat je wilt weten!

Kies de juiste maat met ons maattabel

26 september 2023

We willen het hebben over iets superbelangrijks als het gaat om online winkelen: maatadvies! Het opmeten van kleding is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste maat kiest bij het kopen van kleding, vooral als je online winkelt. Lisa meet alle items! Ze legt deze items plat op tafel en gaat dan aan de slag.