Sweet Jewellery
Winkelwagen
 

Hoe wij de items meten!

9 juni 2022

Maatadvies

Hoe meten wij onze kleding op? 

Ben jij benieuwd waarom er naast onze kledingstukken maten staan in centimeters? En waarom wij dit opmeten en noteren? Lees dan onze blog voor meer uitleg!

 

Maatadvies is een stukje extra informatie die wij gebruiken en aan jullie laten zien met 2 redenen:

Reden 1:

Wij bieden onze kleding op internet aan, wat betekent dat je het bij ons niet kunt passen. Kleding is maatwerk. Hierdoor is niet iedere maat van ieder merk gelijk. Al zou dat natuurlijk wel handig zijn :)

Wij vinden het heel handig als je in ieder geval van ons de juiste maat krijgt uitgeschreven. Zo kun je sneller de juiste keuze maken per maat en artikel, waardoor je een beter passend product besteld.

Reden 2:

Als je de juiste maat bij ons bestelt en het artikel heeft de juiste pasvorm, dan hoef je jouw pakketje niet te retourneren. Wat voor iedereen alleen maar voordelen heeft:

©       Geen retourzending, dus minder co2 uitstoot. Yay voor groen!

©       Geen retourzending, dus geen extra kosten voor beide partijen!

©       Geen retourzending, dus sneller en beter inzicht in onze voorraad. Hierdoor kunnen wij efficiënter inkopen. Yay voor groen!

©       Geen retourzending, dus geen overbodig gedoe voor jullie.

©       Geen retourzending, dus een tevreden klant! :)

Zoals je leest, zitten er alleen maar voordelen aan een goed en passend maatadvies!

Naast het maatadvies op de website, zit onze klantenservice ook altijd klaar om je van passend advies te voorzien. Zij passen dagelijks onze eigen kleding en inspecteren het. Hierdoor weten zij goed wat wij verkopen en welk antwoord we op welke vraag kunnen geven! Bel, mail, chat of whatsapp de lieve dames van onze klantenservice gerust voor advies, of uitleg over onze kleding.Vanaf vandaag zijn wij gestart met een nieuwe maattabel.

 

Maattabel  

Wij hebben gekozen voor 2 maattabellen: 1 voor het onderlichaam en 1 voor het bovenlichaam.

Hieronder vind je beide tabellen. Zo kun je alvast zien hoe wij onze producten opmeten!

Maattabel voor het bovenlichaam:

Maat

XS

S

M

L

XL

Confectiemaat

34

36

38

40

42

Breedte van oksel tot oksel

cm

cm

cm

cm

cm

Breedte Taille

cm

cm

cm

cm

cm

Breedte Onderkant

cm

cm

cm

cm

cm

Lengte

cm

cm

cm

cm

cm

Mouwlengte

cm

cm

cm

cm

cm

 

 

 

Maattabel voor het onderlichaam:

Maat

XS

S

M

L

XL

Confectiemaat

34

36

38

40

42

Breedte Taille

cm

cm

cm

cm

cm

Hoogte Kruis

cm

cm

cm

cm

cm

Binnenbeenlengte

cm

cm

cm

cm

cm

Breedte Bovenbeen

cm

cm

cm

cm

cm

Lengte

cm

cm

cm

cm

cm


 

 

Als wij opmeten, ligt het item voor ons. Aan de hand van de volgende foto’s laten wij zien hoe en op welke plek wij het item opmeten. Wij gebruiken een traditioneel confectiemeetlint, zoals op de foto’s te zien is.

 

Hier meten wij de breedte van oksel tot oksel. Zoals je ziet is de breedte die wij invoeren 56 cm. Als je bij jezelf het meetlint om doet en op dezelfde plek opmeet, zul je 112 cm opmeten om een perfecte pasvorm te hebben. Als je onze meting dus vermenigvuldigt met 2, heb je de omtrek van oksel tot oksel!

 

Hier meten wij de lengte. Zoals je ziet is de lengte die wij invoeren 67 cm voorkant en 75 cm aan de achterkant. Zo kun je een goed idee krijgen hoe lang het valt! Zo kun je altijd nameten of het item lang genoeg is of juist wat korter is, naar wat jij prettig vindt.

 

Hier meten wij de breedte van de onderkant. Zoals je ziet is de breedte die wij invoeren 61 cm. Als je bij jezelf het meetlint om doet en op dezelfde plek opmeet, zul je 122 cm opmeten om een perfecte pasvorm te hebben. Als je onze meting dus vermenigvuldigt met 2, heb je de omtrek van de onderkant!

Hier meten wij de mouwlengte. Zo kun je een goed idee krijgen hoe lang de mouw op jouw arm valt! Zo kun je altijd nameten of de mouwen lang genoeg zijn of juist wat korter zijn, naar wat jij prettig vindt.

Hier meten wij de breedte van de taille. Zoals je ziet is de breedte die wij invoeren 33 cm. Als je bij jezelf het meetlint om doet en op dezelfde plek opmeet, zul je 66 cm opmeten om een perfecte pasvorm te hebben. Als je onze meting dus vermenigvuldigt met 2, heb je de omtrek van de taille!

Hier meten wij de hoogte kruis. Zo kun je een goed idee krijgen hoe hoog de broek valt! Zo kun je altijd nameten of het kruis hoog genoeg is of juist wat lager is, naar wat jij prettig vindt.

Hier meten wij de breedte van het bovenbeen. Zoals je ziet is de breedte die wij invoeren 18 cm. Als je bij jezelf het meetlint om doet en op dezelfde plek opmeet, zul je 36 cm opmeten om een perfecte pasvorm te hebben. Als je onze meting dus vermenigvuldigt met 2, heb je de omtrek van het bovenbeen!

Hier meten wij de binnenbeenlengte. Zo kun je een goed idee krijgen hoe lang de broek valt! Zo kun je altijd nameten of de broek lang genoeg is of juist wat korter is, naar wat jij prettig vindt.

Hier meten wij de broeklengte. Zo kun je een goed idee krijgen hoe lang de broek valt! Zo kun je altijd nameten of de broek lang genoeg is of juist wat korter is, naar wat jij prettig vindt.

Wij hopen dat jullie met deze informatie nog beter voor jezelf de maat kunnen bepalen en een nog fijnere shopervaring hebben bij Sweet Jewellery! We willen natuurlijk met zijn allen meedenken aan het milieu, de toekomst en je eigen portemonnee. Kom je er toch echt niet uit? Neem dan gewoon eventjes contact op met onze klantenservice!

**Voor de afmetingen die bij alle items op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de juiste afmetingen. Ondanks onze nauwkeurigheid of eventuele fouten die daarbij ontstaan, hetzij typefouten, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. 
De afmetingen worden weergegeven zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om de afmetingen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. 

Bekijk ook eens

Alles wat je moet weten over onze haarproducten!

4 januari 2023

Wil jij alles weten over onze haarproducten? Lees dan snel onze blog!

Mijn dagelijkse haar routine!

15 april 2020

Hier vind je het overzicht van de haar producten die ik dagelijks gebruik.