Sweet Jewellery
Winkelwagen
 

HOW TO STYLE - Laagjes

16 oktober 2018

HOW TO STYLE: Charlotte | Shirt Glitter Zilver

 

Samen met het styling team hebben wij weer een super leuke HOW TO STYLE blogpost mogen creëren!! Benieuwd naar wat wij deze collectie voor jullie in petto hebben?? Lees gauw verder!

Dit super leuk shirtje is natuurlijk lekker casual, wat altijd fijn is. Maar hoe ga je nu om met casual items? Casual wordt heel vaak geassocieerd met saai, eenvoudig en simpel. Maar dat hoeft niet perse! Combineer iets casuals met iets lekker stoers en een opvallend item. Zo kun je de dag weer volop tegemoet komen!

Neem bijvoorbeeld ons Charlotte Glitter Shirt. Het shirt is casual en heeft een iets wijdere pasvorm. Hierdoor is het shirt hartstikke stoer op een strakke jeans. Op de foto’s zie je het shirt gecombineerd met de Nienke High Waist Spijkerbroek.


Dankzij de fijne stof is het shirtje erg leuk met een heerlijk warm vest er overheen. We gaan tenslotte de herfst in!! Op de foto’s hebben wij het vest gecombineerd met het Sabine Vest Zwart. Zo geef je je casual outfit toch een upgrade naar een stoere, comfy look.

Hou je iets meer van opvallende items?? Geen probleem!! Je kunt er altijd nog een sjaal aan toevoegen met een gaaf en druk patroon. Op de foto zie je hoe we de lievelings sjaal van Willemijn combineren met de rest van de items! Zóóó gaaf en stoer!!!

Wat vinden jullie van dit setje? WE LOVE IT!!! ♡ 

 

XoXo

Team Sweet Jewellery

Bekijk ook eens

Kies de juiste maat met ons maattabel

26 september 2023

We willen het hebben over iets superbelangrijks als het gaat om online winkelen: maatadvies! Het opmeten van kleding is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste maat kiest bij het kopen van kleding, vooral als je online winkelt. Lisa meet alle items! Ze legt deze items plat op tafel en gaat dan aan de slag.

Alles wat je moet weten over onze haarproducten!

4 januari 2023

Wil jij alles weten over onze haarproducten? Lees dan snel onze blog!