Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

HOW TO STYLE - Laagjes

16 oktober 2018

HOW TO STYLE: Charlotte | Shirt Glitter Zilver

 

Samen met het styling team hebben wij weer een super leuke HOW TO STYLE blogpost mogen creëren!! Benieuwd naar wat wij deze collectie voor jullie in petto hebben?? Lees gauw verder!

Dit super leuk shirtje is natuurlijk lekker casual, wat altijd fijn is. Maar hoe ga je nu om met casual items? Casual wordt heel vaak geassocieerd met saai, eenvoudig en simpel. Maar dat hoeft niet perse! Combineer iets casuals met iets lekker stoers en een opvallend item. Zo kun je de dag weer volop tegemoet komen!

Neem bijvoorbeeld ons Charlotte Glitter Shirt. Het shirt is casual en heeft een iets wijdere pasvorm. Hierdoor is het shirt hartstikke stoer op een strakke jeans. Op de foto’s zie je het shirt gecombineerd met de Nienke High Waist Spijkerbroek.


Dankzij de fijne stof is het shirtje erg leuk met een heerlijk warm vest er overheen. We gaan tenslotte de herfst in!! Op de foto’s hebben wij het vest gecombineerd met het Sabine Vest Zwart. Zo geef je je casual outfit toch een upgrade naar een stoere, comfy look.

Hou je iets meer van opvallende items?? Geen probleem!! Je kunt er altijd nog een sjaal aan toevoegen met een gaaf en druk patroon. Op de foto zie je hoe we de lievelings sjaal van Willemijn combineren met de rest van de items! Zóóó gaaf en stoer!!!

Wat vinden jullie van dit setje? WE LOVE IT!!! ♡ 

 

XoXo

Team Sweet Jewellery

Bekijk ook eens

"IS HET EEN KRIEBEL-TRUI?"

12 februari 2019

"Kriebelt het?" Vaak krijgt onze klantenservice deze vraag, over een trui, vest of sjaal. Dan kunnen er misverstanden ontstaan, als de vrager gevoelig is voor wol en de advies gevende partij niet. Want de kriebelende sensatie wordt door maar één van de twee partijen opgemerkt. Wat zorgt nu voor dit prikkelende gevoel? En nog belangrijker; hoe zorg je dat de trui niet meer kriebelt?

SAMENWERKING MAMANL EN BUGABOO

30 januari 2019

Een tijdje geleden is Willemijn een hele dag gevolgd door een cameraploeg. Nu mogen we dan eindelijk het super leuke filmpje gaan delen met jullie!!