Selecteer Store
Sweet Jewellery
Mijn winkelwagen
 

BUGABOO WINACTIE!

10 oktober 2018

WIN een Bugaboo!!

Afgelopen vrijdag ben ik heel de dag gevolgd door een cameraploeg om te laten zien hoe mijn dagelijks leven eruit ziet :)


Deze dag heb ik samen met Larry de kledingbank in Dordrecht bezocht. We kwamen aan met grote dozen Sweet Jewellery kleding om te doneren. Tijdens ons bezoek kreeg ik een kleine rondleiding. Heel indrukwekkend en mooi om te zien dat een team vrijwilligers zich zo inzet voor anderen! 

Ze hebben ook een speciale baby afdeling. En dit heeft me zo diep geraakt! Al die kleine winterjasjes, slaapzakken, schoentjes etc voor kindjes die het de komende winter niet gegarandeerd warm hebben. Omdat ik hier zo van onder de indruk ben, wil ik graag meer mensen helpen! 
Ik heb namelijk een mooie bugaboo cadeau gekregen (helemaal zelf mogen samenstellen! Wow!) Super leuk, maar ik heb er al eentje! :) Dus heb ik besloten om deze bugaboo weg te geven aan een mama en/of papa die deze wagen héél goed kan gebruiken!! De wandelwagen is 1 dag gebruikt op de dag van de opnames. Uiteraard zal ik ervoor zorgen dat de wagen helemaal schoon is! :) Ben of ken jij iemand die deze bugaboo moet hebben? Lees hieronder wat je ervoor kunt doen.. 

 

Wat moet je doen?

 

-Volg mij op Instagram www.instagram.com/willemijn.sweetjewellery

-Volg Sweet Jewellery op Instagram www.instagram.com/sweetjewellery

-Reageer en tag iemand die deze Bugaboo heel goed kan gebruiken!

 

SUCCES! En wie weet ben jij binnenkort de nieuwe eigenaar van deze te gekke Bugaboo!

Veel liefs ♡ 

Willemijn

Bekijk ook eens

Onze eigen, unieke t-shirts lijn is een feit!

20 mei 2019

Yes, daar zijn ze onze Sweet Style shirts

Niet Langer Meer Gratis Retourneren

19 april 2019

Na een proefperiode van 6 maanden hebben wij besloten te stoppen met het Gratis Retourneren.