Bestelling & Betaling

Binnen 3 stappen bestel je de leukste items online!

Stap 1. Vul je mandje met de leukste items

Als je een item in de webshop gevonden hebt, selecteer je de maat en klik je op toevoegen. Wanneer je uitgeshopt bent, rond je de bestelling af door naar je winkelwagen te gaan en op ‘doorgaan met bestellen’ te klikken.

Stap 2. Log in / vul jouw gegevens in

Met account - aanbevolen!
Je kunt ervoor kiezen om een account bij ons aan te maken. Door een account aan te maken blijven jouw gegevens bewaard. Hierdoor kun je de volgende keer gemakkelijk en snel het betalingsproces doorlopen. In jouw persoonlijke account krijg je een goed overzicht van jouw aangekochte items en facturen.

Zonder account
Liever bestellen zonder account? Dat is geen probleem. Vul dan jouw persoonlijke- en adresgegevens in.

Stap 3. Betaling

Bij de laatste stap ‘betaling’ maak je een keuze in de betaalmethode. Bestellingen in Nederland kun je betalen met IDeal en PayPal. Woon je in België? Dan kun je jouw bestelling betalen met Bancontact, KBC/ CBC en Belfius. Woon je in Duitsland? Dan kun je jouw bestelling betalen met SOFORT Banking. Is je bestelling mislukt? Probeer dan nogmaals te bestellen. Lukt dit niet? Neem dan contact op met de klantenservice.

Na het plaatsten van jouw bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail met daarin de Track & Trace code. Heb je besteld, maar geen orderbevestiging ontvangen? Het kan zijn dat deze bevestiging in jouw spambox terecht is gekomen.

Pre-order

Heb jij een PRE-ORDER besteld? Dan wordt dit aangegeven in de omschrijving van het artikel. * LET OP* Je order wordt compleet verzonden zodra de PRE-ORDER binnen is. 

Bestelling wijzigen

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om jouw bestelling (achteraf) nog te wijzigen, sorry. We zijn hier druk mee bezig en hopen dit snel alsnog aan te kunnen bieden!

Veiligheid & privacy

De server van de website is beveiligd, wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Lukt het niet om je bestelling te plaatsen of heb je vragen over één van onze artikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken via mail, telefoon, Facebook messenger en Instagram (zie openingstijden klantenservice).

Bij Sweet Jewellery kun je betalen met:

-       Ideal – aanbevolen!
-       Paypal
-       Bancontact
-       KBC/CBC
-       Belfius
-       Giropay

Nederland

Bestellingen in Nederland kun je betalen met: iDeal en PayPal.

België

Bestellingen in België kun je betalen met: Bancontact, KBC/ CBC en Belfius.

Duitsland

Bestellingen in Duitsland kun je betalen met: Giropay.

Kortingscodes

Kortingscodes zijn geldig op de gehele website, tenzij dit anders staat aangegeven. Per bestelling is het mogelijk om 1 kortingscode te gebruiken. Heb je een tegoedcode of giftcard, dan dient het gehele bedrag in 1 keer uitgegeven te worden. Heb je besteld, maar ben je vergeten je kortingscode in te vullen? Neem dan contact op met de klantenservice.